Showing all 7 results

ELLE

Brend i mirënjohur, i themeluar qysh në vitin 1977, me qëllim që të modernizojë veshjet dhe t'i çojë në një nivel më të lartë. Me kalimin e kohës veçse është konsoliduar dhe zhvilluar më tutje, duke qenë prezent në shumë shtete, përfshirë edhe Kosovën, me pikat në Prishtinë dhe Ring Mall tashmë.

EMO

Kompania “EMO” L.L.C. është importues dhe distributor gjeneral për ora, bizhuteri dhe syze të shumë brendeve me renome botërore për Kosovë.

Grand Decor

GRANDdecor është kompania e parë e dekorit dhe organizimeve në Kosovë. Me një përvojë 16 vjeçare, GRANDdecor ofron shërbimet më cilësore dhe idetë më kreative në vend.

iAs

IAS Group ofron zgjedhje të shumë llojshme të aksesorëve, syzeve dhe orëve te markave më të njohura botërore.

Pandora

Kjo markë botërore me traditë shumëvjeçare, vazhdon të jetë lider edhe në Kosovë. Stolitë Pandora janë ato që ju mundësojnë të reflektoni natyrën tuaj dhe të pasuroni stilin me një dimension të ri, përmes elementeve të frymëzuara nga momentet e veçanta të çdo femre, duke u shndërruar kështu në stolitë më të dashura dhe pëlqyera për to. www.pandora.net/

POLO Accessory

Aksesorët dhe bizhyteritë më të dashura për ju i gjeni në dyqanin tonë në Ring Mall - Ferizaj.

Welch

E themeluar më 1979, WELCH sjell gjithnjë trendet e modës në bizhuteri, aksesorë dhe industrinë e orëve, duke kombinuar në mënyrën më të mirë përvojën me estetikën, në llojllojshmërinë e produkteve që ofron.