Showing all 4 results

David Walker Fragrances

Parfume për Meshkuj dhe Femra të brendeve të njohura botërore, si dhe aromat e duhura për shtëpinë dhe veturën tuaj.

EsteMed

EsteMed Beauty Center - Depilime me Laser, Tretmane të fytyrës, Dobësim, Formësim, Heqje Celuliti etj. Kënaqesia juaj, prioriteti ynë!     facebook.com

MMA Cosmetics

Produktet kulmore të kozmetikës dhe jo vetëm, të brendeve më të njohura dhe kualitative botërore, për nevojat tuaja, përveç pikave tona në Prishtinë, tani i sjellim edhe më afër jush, në Ferizaj - Ring Mall. https://mmacosmetics.shop/

Pure Perfume

Nëse dëshironi të jeni të sigurtë për zgjedhjen tuaj për dhuratë, atëherë mendoni për një parfum i cili nuk perëndon kurrë, një ikonë stili dhe bukurie femre.