Showing all 6 results

Comodita Home

COMODITA HOME është prodhuesi më i madh i dyshekëve në Kosovë dhe rajon.

English Home

Brendi i njohur botëror English Home ofron shumëllojshmëri produktesh në Tekstil dhe Dekor Shtëpiak. facebook.com/englishhomeks/

Grand Decor

GRANDdecor është kompania e parë e dekorit dhe organizimeve në Kosovë. Me një përvojë 16 vjeçare, GRANDdecor ofron shërbimet më cilësore dhe idetë më kreative në vend.

MADAME COCO

Madame Coco, lider në sektorin e tekstileve shtëpiake dhe produkteve dekorative. Ofron një gamë të gjerë produktesh, nga tekstilet në shtëpi te qelqi dhe kristali, produkte kuzhine, produkte plastike, produkte të kujdesit personal dhe produkte kozmetikë.

SCHAFER

Dyqani në Kosovë i brendit të mirënjohur botëror të paisjeve për tryezën dhe kuzhinën tuaj - Schafer.

Yatas Bedding

Yataş Bedding sjell stil dhe elegancë në dhomën tuaj të gjumit.   facebook.com