Showing 1–12 of 46 results

ATLIHAN

Veshmbathjet e biznesit, superiore për meshkuj, për dukjen tuaj më të mirë, i gjeni më afër jush tashmë.

Big Scoop

Big Scoop është kreperia më e njohur dhe prej të paktave në vendin tonë. Ofron: krepa, waffles, akullore, milkshakes, sallata nga frutat, pije nga frutat, kafe etj.

BOMB Doner

Një shije eksploduese, që nuk e keni kërkuar deri më tani dhe që nuk do ta harroni kurrë, erdhi mjeshtri i donerit në Kosovë, BOMB DONER!

Caramell Kids

Dyqani i veshmbathjeve më të dashura për më të dashurit tanë, të vegjlit. Me dyqanet në Prizren dhe Gjakovë, tani vijmë edhe më afër jush - në Ring Mall në Ferizaj.

Comodita Home

COMODITA HOME është prodhuesi më i madh i dyshekëve në Kosovë dhe rajon.

David Walker Fragrances

Parfume për Meshkuj dhe Femra të brendeve të njohura botërore, si dhe aromat e duhura për shtëpinë dhe veturën tuaj.

Dilvin

Veshje për Femra - "Dilvin by dugi" është përfaqësues i autorizuar për Kosovë i brendit të njohur Turk "Dilvin".

Domino’s

Brendi nr. 1 i pizzave në botë, përveç në Prishtinë, tani vjen edhe më afër jush: në Ring Mall në Ferizaj. Për picat tona sigurisht keni dëgjuar, çdo pjesë e tyre do t'ju shkrijë posa t'i shijoni.

DRILONI

DRILONI Sportswear ofron gamë të gjerë të veshmbathjeve sportive me shumicë (Grisport, Diadora, Rider) dhe me pakicë (Adidas, Reebok, Nike).   www.driloni-ks.com/

ELLE

Brend i mirënjohur, i themeluar qysh në vitin 1977, me qëllim që të modernizojë veshjet dhe t'i çojë në një nivel më të lartë. Me kalimin e kohës veçse është konsoliduar dhe zhvilluar më tutje, duke qenë prezent në shumë shtete, përfshirë edhe Kosovën, me pikat në Prishtinë dhe Ring Mall tashmë.

Ëmbëlsia

ËMBËLSIA, që nga viti 2008, një nga kompanitë e para në Kosovë për prodhimin e ëmbëlsirave të freskëta. Që nga ajo kohë merret me prodhimin e ëmbëlsirave të ndryshme si Tatli, Sheqerpare, Bombica, Tullumba, Bakllavë shtëpie, Tortë ditlindjesh, Tortë dasme etj., si dhe lloje të tjera të ëmbëlsirave dhe tortave me porosi. Ëmbelsirat tona janë gjithmonë të freskëta dhe me cilësi të garantuar.

EMO

Kompania “EMO” L.L.C. është importues dhe distributor gjeneral për ora, bizhuteri dhe syze të shumë brendeve me renome botërore për Kosovë.