Showing all 2 results

Malatya Pazari

Produktet kualitative bio, llokum të ndryshëm e deri tek frutat e thata, tani vijnë edhe në Ferizaj, në këndin Malatya Pazar.

Viva Fresh Store

Viva Fresh Store është qendër tregtare që ofron asortiment të gjërë me artikuj ushqimor e higjienik, tekstil për fëmijë, femra dhe meshkuj, këpucë, tekstil shtëpiak dhe shumë produkte tjera që plotësojnë kërkesën e familjes tuaj për bukurinë e shtëpisë tuaj! www.vivafresh-rks.com facebook.com/vivafresh.rks