Showing all 9 results

Big Scoop

Big Scoop është kreperia më e njohur dhe prej të paktave në vendin tonë. Ofron: krepa, waffles, akullore, milkshakes, sallata nga frutat, pije nga frutat, kafe etj.

BOMB Doner

Një shije eksploduese, që nuk e keni kërkuar deri më tani dhe që nuk do ta harroni kurrë, erdhi mjeshtri i donerit në Kosovë, BOMB DONER!

Domino’s

Brendi nr. 1 i pizzave në botë, përveç në Prishtinë, tani vjen edhe më afër jush: në Ring Mall në Ferizaj. Për picat tona sigurisht keni dëgjuar, çdo pjesë e tyre do t'ju shkrijë posa t'i shijoni.

Ëmbëlsia

ËMBËLSIA, që nga viti 2008, një nga kompanitë e para në Kosovë për prodhimin e ëmbëlsirave të freskëta. Që nga ajo kohë merret me prodhimin e ëmbëlsirave të ndryshme si Tatli, Sheqerpare, Bombica, Tullumba, Bakllavë shtëpie, Tortë ditlindjesh, Tortë dasme etj., si dhe lloje të tjera të ëmbëlsirave dhe tortave me porosi. Ëmbelsirat tona janë gjithmonë të freskëta dhe me cilësi të garantuar.

Heb’s

Kaçikat ma t'mirë në Kosovë dhe jo vetëm, e dini ku i gjeni: në Heb's. Me lokacionet në Prishtinë, Prizren, tanimë edhe në Ferizaj në Ring Mall do të keni mundësinë t'i shijoni, sa herë të doni!

Lonki’s Food

Me një traditë të mirënjohur në Ferizaj tashmë, ushqimet tradicionale dhe jo vetëm që i gjeni tek ne, ju e dini që shijojnë shumë dhe përgatiten me përbërësit më të mirë.

Mondo

MONDO Caffe, tashmë e mirënjohur për të gjithë, me lokacionet e saj në Prishtinë dhe Ferizaj. Kafe, ëmbëlsira, ushqime që jo veç shijojnë shumë por edhe shumë kualitative, në një ambient të këndshëm e relaksues.

PLUS Burger

PLUS BURGER - vendtakimi juaj i ushqimit të shpejtë (FAST FOOD), garanton klientët se ushqimi i përgatitur në PLUS BURGER është i kualitet të lartë dhe me një përvoj të madhe në lëmin e ushqimit të shpejtë, duke plotësuar të gjitha standardet europiane. Zingjiri i ushqimeve të shpejta, i fokusuar në përbërësit më të freskët.

Prince Coffee House

Prince Coffee House ofron ëmbëlsira dhe kafe të cilësisë së lartë, të cilat prodhohen me dashuri dhe përkushtim.