Showing 37–46 of 46 results

PLUS Burger

PLUS BURGER - vendtakimi juaj i ushqimit të shpejtë (FAST FOOD), garanton klientët se ushqimi i përgatitur në PLUS BURGER është i kualitet të lartë dhe me një përvoj të madhe në lëmin e ushqimit të shpejtë, duke plotësuar të gjitha standardet europiane. Zingjiri i ushqimeve të shpejta, i fokusuar në përbërësit më të freskët.

POLO Accessory

Aksesorët dhe bizhyteritë më të dashura për ju i gjeni në dyqanin tonë në Ring Mall - Ferizaj.

Prince Coffee House

Prince Coffee House ofron ëmbëlsira dhe kafe të cilësisë së lartë, të cilat prodhohen me dashuri dhe përkushtim.

Pure Perfume

Nëse dëshironi të jeni të sigurtë për zgjedhjen tuaj për dhuratë, atëherë mendoni për një parfum i cili nuk perëndon kurrë, një ikonë stili dhe bukurie femre.

SCHAFER

Dyqani në Kosovë i brendit të mirënjohur botëror të paisjeve për tryezën dhe kuzhinën tuaj - Schafer.

Sport Reality

Në Sport Reality mund të gjeni gamë të gjerë të veshjeve dhe mbathjeve sportive nga markat e njohura si Nike, Adidas, Reebok, Converse e shumë të tjera. E njohur për zbritje dhe oferta të vazhdueshme, Sport Reality përpiqen të jenë sa më të arritshëm për të gjithë konsumatorët në të gjithë vendin.

Sport Vision

Esenca është në përzgjedhje! Filozofia e biznesit Sport Vision bazohet në mundësinë e zgjedhjes. Brendet sportive më të njohura dhe më të dashura prej jush, që të gjitha, i gjeni në Sport Vision.

Viva Fresh Store

Viva Fresh Store është qendër tregtare që ofron asortiment të gjërë me artikuj ushqimor e higjienik, tekstil për fëmijë, femra dhe meshkuj, këpucë, tekstil shtëpiak dhe shumë produkte tjera që plotësojnë kërkesën e familjes tuaj për bukurinë e shtëpisë tuaj! www.vivafresh-rks.com facebook.com/vivafresh.rks

Welch

E themeluar më 1979, WELCH sjell gjithnjë trendet e modës në bizhuteri, aksesorë dhe industrinë e orëve, duke kombinuar në mënyrën më të mirë përvojën me estetikën, në llojllojshmërinë e produkteve që ofron.

Yatas Bedding

Yataş Bedding sjell stil dhe elegancë në dhomën tuaj të gjumit.   facebook.com